TERMINI IN POGOJI

KAJ VSE JE POTREBNO VEDETI PRED VOŽNJO!

Za koriščenje kuponov ali paketov voženj je potrebna predhodna prijava vsaj 7 dni prej na razpisane termine. Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali ni odpovedal termina vsaj 3 dni prej.

Vožnje se izvajajo izključno v suhem vremenu! V primeru, da vreme ni primerno za vožnjo ali je na terminu premalo prijav si pridržujemo pravico, da se termin prestavi na ugodnejši čas.

POGOJI IN PRAVILA

POGOJI

Vozniki: obvezno veljavno vozniško dovoljenje.

Sovozniki: minimalna starost 18 let , s prisotnostjo in izjavo staršev lahko osebe od 15 do 18 let, pri čemer je odločitev na strani izvajalca glede ustrezno varnega sedenja v avtu (višina osebe).

IZVAJANJE

Paket “Vozite Ferrari” poteka po improviziranem (varnem) dirkališču na Letališču Lesce. Izvajamo izključno na razpisane termine na športnem Letališču esce, datumi so znani 2 do 3 tedne vnaprej in so večinoma ob vikendih; pri veliki skupini (poslovni eventi) pa lahko datum voženj delno prilagodimo željam naročnika. V primeru neupoštevanja nasvetov inštruktorja se lahko vožnja prekine brez možnosti vračila denarja.

VOZILA

Izberete lahko med dvema modeloma* slavne tovarne iz Maranella:

– legendarni rdeči konjiček Ferrari 430 Scuderia v ostri športni izvedbi s 510 konjskimi močmi
Ferrari 599 Fiorano v coupe izvedbi z 12 valjnim motorjem in kar 650 konjskimi močmi

*Izvajalec bo upošteval izbor vozila v kolikor bo to mogoče. Pridržuje si pravico do izvedbe vožnje z drugim modelom Ferrari,  v kolikor to zahtevajo tehnične možnosti ali pre-zasedenost določenega modela.

OBLAČILA IN OBUTEV

Udobna oblačila in lažja obutev. Za voznice obvezno čevlji z nizko peto.

VIDEOPOSNETEK

Video posnetek prejmete v 7 dneh po vožnji preko web orodja.

KAM?

Begunjska cesta 10, 4248 Lesce, Slovenija

Vozila se pustijo pred vhodom na letališče Lesce na parkirišču pred restavracijo na Kležn’k. Naprej pa boste morali peš (150m).