REFERENCE & DOGODKI

PORSCHE PARADA EVROPE 2016

2016 smo izvedli hitrostni del dogodka Porsche, ki je bil del mednarodne PORSCHE PARADE EUROPE 2016  Dogodek, ki se je pod soorganizatorstvom Porsche kluba Slovenije letos odvijal na reaciji Bled-Postonjska jama-Rovinj.

FERRARI DIRKAŠKI DOGODEK 2015

2015 smo pod organizatorstvom  Kluba lastnikov Ferrari Adriatic Slovenija in Kluba Lastnikov Maserati Adriatic na letališču v Lescah izvedli prvi slovenski Ferrari dirkaški dogodek.

CUPRA DAN 2015

V AMZS Centru varne vožnje Vransko je potekal Cupra dan 2015. Kot soorganizatorji in izvajalci rallycross voženj smo bili del enega največjih slovenskih avtomobilskih eventov.

TOP GEAR LJUBLJANA 2014

Pod okriljem agencije Pristop in naročnikom BBC Knowledge UK smo v Ljubljan izvedli vrhunski avto-dogodek v duhu Top Gear-a. V Slovenski prestolnici so tako za en dan tri ekstravagantna vozila nadomeščala avtobusne mestne prevoze: Ferrari 430 Scuderia: relacija Črnuče – Dolgi most, Porsche 911: relacija BTC Letališka-  NS Rudnik, Hummer H1: relacija Vižmarje – Mestni Log.  Za veliko presenečenje na Ljubljanskih ulicah je poskrbel na koncu še četrti mušketir ter ljubljansko ”trolo” zamenjal megalomanski super traktor Fendt 936.

BBC Knowledge za Top Gear’s Top 41 Stunt. Burya & Agencija Pristop, Januar 2014.

 

CUPRA DAN 2012

Smo soorganizatorji in soizvajalci adrenalinskega Cupra dneva 2012, ki je potekal 7.7. na razgretem letališču Lesce.

Obiskovalci so lahko prisedli k najboljšim slovenskim dirkačem Andreju Jerebu, Asji Zupanc in Blažu Komadini v Leon Cupro, dirkalniku WTTC prvenstva SEAT Leonom S2000 in dirkalniku prvenstva Supercopa Ibizo SC Trophy. Za nasmeh na obrazu sta poskrbela Denis Avdić in Mama Manka.

MERCEDES-BENZ SLS 2012

Video zaodrje Burye za snemanje Marcedes-Benz SLS za Akrapovič Exhaust.

TUSHEK T500 2012

Snemanje v Lescah: Tushek T500 test za UK Car Magazine –  Autocar.

NORDSCHLEIFE 2011

Zeleni raj za vse dirkače- Nordschleife, nepozabna dirkaška izkušnja, neprimerljiva s čim drugim.