Ponudba

 

 

VOŽNJE S SUPERŠPORTNIMI VOZILI

Prestiž, ekskluzivnost in vrhunske zmogljivosti pritičejo avtomobilom iz najvišjega razreda. Usesti se za volan takega vozila je redka priložnost. Pri nas je to mogoče: voziti čisto pravi Ferrari.

RALLYCROSS VOŽNJE

Zagotovo najboljša zabava za lačne adrenalina. Pravzaprav gre za resno rally vožnjo in v paketu buggy-ja dobite tudi potno čelo, prepotene roke, prah in blato. Torej vse, kar spada tudi v službo najboljših rally voznikov na Dakarju in podobno težkih dirkah. Na vas je ali se boste vozili in trpeli sami zase ali pa organizirali prijateljski piknik.

VOŽNJE Z DIRKALNIKI

Če ste kdaj želeli obuti copate dirkača je tu prilika! Neprestani dvoboj s štoparico, fokus voznika in piljenje ovinkov. Dirkanje zahteva celega človeka in kaj lahko po prvih krogih ugotovite, da ste iz pravega testa. In še zanimiv stranski učinek vožnje na dirkališču: po nekaj resnih vožnjah boste v dnevnem prometu postali … umirjeni in skrajno previdni!

PREVOZI ZAHTEVNIH VOZIL

Naše izkušnje iz prevozov lastnih zahtevnih in dragih vozil so na voljo tudi vam. Varno in diskretno prevažamo draga vozila kot Ferrari ali Porsche, dirkalnike, strodobnike, formule in podobno. Znamo ravnati z njimi in vemo, kaj vam pomenijo.

PROJEKTNA AVTO-DELAVNICA

Ob rednem vzdrževanju lastnih vozil iz naše ponudbe se ukvarjamo tudi  s predelavami vozil za dirkaško ali ljubiteljsko dirkaško uporabo, obnovo starodobnikov, custom idejami, buggy-ji in podobnimi projekti.

PARTNERJI IN SPONZORJI

BigOlma

promal                  sanjskanew       buryaicon1
 
promos                koli logo            rageicon1