Error!
No 'RevSliderWidget' widget registered in this installation.

OBNOVA MOTORJEV
IN MEHANIKE

Naša usmeritev je izključno celovita prenova motorja. Delna popravila pri starejših ali dotrajanih motorjih se ne obnesejo. Motor deluje kot celota in traja toliko kot njegov najšibkejši člen.

PREVOZI ZAHTEVNIH VOZIL

Če potrebujete prevoz oltimerja ali dragega osebnega vozila lahko za to poskrbimo pri nas. V ta namem imamo pokrito prikolico dimnzij 6x2x2m z nakladalno rampo za vozilo. Torej lahko varno in diskretno prepeljemo tudi nekompletne vozila, dele vozil (šasije), nepobarvano vozilo, nizko vozilo itd. Imamo 10 letne izkušnje; navsezadnje ogromno kar iz prevozov za lastne potrebe.

IZDELAVA TEKMOVALNIH VOZIL

Izdelava tekmovalnega vozila iz serijskega je večplastna zadeva in zahteva korenit poseg v avto. In tu ni na prvem mestu povečanje moči motorja ampak ustrezna varna školjka z cevno ojačitvijo (roll bar) in ostalimi predpisanimi varnostnimi komponentami (po FIA). Sliši se neobičajno, ampak tekmovalno vozilo je v prvem koraku predelave najprej varno vozilo šele nato hitrostno ojačano.

IZDELAVA BUGGY VOZIL

Buggy vozila so pri nas prilična neznanka. Razlog je v tradiciji in zgodovini. Pripomore pa tudi dejstvo, da za taka vozila nimamo ustreznih poligonov in prog. Vožnja buggy-ja je sicer zaradi nizke teže in surovosti izredno navdušujoča. Za volanom buggy-ja so že pri nižjih hitrostih in obremenitvah vozniški občutki identični kot pri vliko zmogljivejših in dražjih dirkalnikih.

Strast do tehnike. Passion and Tech.

PARTNERJI

Tanbos d.o.o.
Poljska pot 4, 1000 Ljubljana

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram