OBNOVA MOTORJEV
IN MEHANIKE

Naša usmeritev je celovita prenova motorja. Delna popravila pri starejših ali dotrajanih motorjih se ne obnesejo. Motor deluje kot celota in traja toliko kot njegov najšibkejši člen.

PREVOZI ZAHTEVNIH VOZIL

Za prevoz oltimerja ali dragega vozila lahko poskrbimo pri nas. Vozimo s pokrito prikolico dimenzij 6x2x2m. Varno in diskretno pripeljemo tudi razstavljena vozila za obnovo, dele vozil (šasije), nepobarvano vozilo, zelo nizko vozilo (dirklaniki, formule). Imamo več kot 10 letne izkušnje; ogromno kar iz prevozov za lastne potrebe.

IZDELAVA TEKMOVALNIH VOZIL

Izdelava tekmovalnega vozila zahteva korenit poseg v konstrukcijo avta. Na prvem mestu ni povečanje moči motorja ampak ustrezna varna školjka s cevno ojačitvijo (roll bar) in ostalimi predpisanimi varnostnimi komponentami (po FIA). 

IZDELAVA BUGGY VOZIL

Buggy vozila so pri nas prilična neznanka. Razlog je v tradiciji in dejstvu, da za ta vozila nimamo ustreznih prog. Vožnja buggy-ja je zaradi nizke teže in surovosti izredno navdušujoča. Za volanom buggy-ja so že pri nižjih hitrostih in obremenitvah vozniški občutki identični kot pri  zmogljivejših in dražjih dirkalnikih.

Strast do tehnike. Tech & Passion.

PARTNERJI

Tanbos d.o.o.
Poljska pot 4, 1000 Ljubljana

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram